Deilige myke empanadasmed smakfullt kjøttfyllmed storfekjøtt. Brødet er mykt og mildt, mens kjøttfyllet har deilige smaker av storfekjøtt, kapers, tomater og krydder
På jakt etter en billig middag med kyllingkjøttdeig. Her er en enkel og god rett, minner litt om calzone, men deigen er laget med smør så det blir mer som en pai deig
Tilsett krydder og smak til med salt og pepper. Som hos mange andre står Taco ofte på ønskelisten til helgen og Empanadas er heretter en selvfølge når Taco skal serveres
Det blir også brukt til å farge oster som Cheddar, Gloucester, Red Leicester, i spanske retter som man skal bruke safran, blir safran gjerne byttet ut med annattopulver
Empanadasmedkjøttfyll. Ha i vann, melk og salt, la det koke så vidt opp ved medium varme. Empanadas, en festrett som brukes i hele Latin-Amerika og finnes i mange variasjoner
Legg empanadasene på et stekebrett og pensle med egg. Brett deigen som en halvmåne, pensle kantene med litt vann, klem sammen med fingertuppene eller en gaffel
Dette smaker nydelig og er perfekt som forrett, til piknikkurven eller hvorfor ikke til Valentines Day som er rett rundt hjørnet, og den er selvskreven på ett hvert tapasbord med respekt for seg selv
Lag fyllet ved å blande mais, koriander, vårløk, ost og chili med litt krydder. ) Pensel kantene av sirkler med litt av pisket egg, deretter skjeen et par teskjeer av å fylle blandingen på hver
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.