#glutenfri #melkefri #middag # oppskrift #viltkjøtt #elg #elgbiff # Balsamico ½ Løk. På slutten av koketiden Blander man ut maizenaen med litt vann og har det i sausen og lar den få et oppkok under omrøring
Stek kyllingen i godt med olje i en wokpanne på høy temperatur. Kylling i hjemmelaget sursøt saus. Sausen skal koke en time, men den kan man lage dagen før for eksempel
I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar. Kjøttboller i brun saus, små erter, brokkoli og litt gulrøtter
Da spiser man ikke bare en god middag med god saus, men for hver eneste bit smaker man på stoltheten og gleden over å selv ha jobbet frem noe som er så godt
En deilig, fyldig sausmed smak av deilig andefett. Under stekingen lot vi fettet og kraften fra anden dryppe ned på et stekbrett med hvitløk og laurbær og rotgrønnsaker, slik at det fikk enda bedre smak
I går kveld kosa vi oss medelgbiffmedrødvinssaus, hasselbach poteter og stekt mais. Elgbiff. Når jevningen (smøret og melet) har blitt brunt, er det bare å spe på med krafta mens du rører godt og ha i brunosten
Kyllinglår med hasselbaktepoteter fra hagen, salat og sursøt saus. Sursøt saus til kylling. Kyllinglår med hasselbaktepoteter fra hagen, salat og sursøt saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.