Baguetter er et veldig anvendelig bakverk og brukes som tilbehør til suppe, gryteretter, til ost, som en real blings, som bruscetta eller crostini – altså til det aller meste
Baguetter tar tradisjonelt sett lang tid å lage. Baguetter (to stykker). Form så to avlange baguetter. Skal vi lage raske og gode baguetter, er dette oppskriften jeg bruker
Når jeg nå poster hvordan jeg lager yoghurt må jeg komme med en stor advarsel til alle som mener at all melkemat skal pasteuriseres og da i særdeleshet yoghurt på grunn av noen skumle bakterier som jeg ikke er redd for
Frokosttipset er for ekte helter og heltinner. Hei. Idag har jeg laget en deilig frokost, og vil selvsagt dele denne godbiten som tidligere var norsk tradisjonskost- men jeg har en litt annen vri
Hjemmebakt brød med rug. Saftig og godt. 20. 11. 2014 kl. 18. 24 i. Brød og bakverk. 4 kommentarer. Etter flere dager med masse jobbing og andre aktiviteter,fikk jeg endelig bakt meg litt opp igjen
Grove baguetter som blir fluffig å finfin. rull ut til 3 baguetter og hev i 1/2 time. 500g hmel250g sammalt hvete grov5dl vann10g salt2 ss olivenolje20 g gjærBland vann og mel + olje
Hvem er klar for helgen og litt ekstra helgekos. Her er mitt bidrag til litt ekstra nytelse rundt middagsbordet, for jeg takker i hvert fall ikke nei til en slik middag som dette
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.