Min bunad er fra Gudbrandsdalen forresten, familien på mammas side er derfra. Det er veldig godt med bær til, du kan også ha i bærene i selve geléen om du ønsker det – ha de oppi det når den såvidt har begynt å stivne så faller ikke alle ned til bunn
Nå fortsetter pleie av lille mini som fortsatt er syk, og en tur til legenetterpå – for ikke å snakke om butikken og is, det er på sin plass når man er så pjusk og ikke har matlyst ♥
Siden bærne var frose, måtte vi knipe litt inn på vannet som skulle være i geléen. Det var dermed helt klart at det måtte bli bær i geléen vi hadde planer om å ha til dessert i dag
(I forrige innlegg fikk du oppskriften på min egen aprikoseddik) Bare husk å justere søtt og syrlig med krydder og urter slik at det smaker godt til det du skal ha det til
Da ble det slumpepizza på oss, bortsett fra at jeg skrev opp hva jeg gjorde hvis den ble vellykket. Hele familien spiste denne med stor appetitt, og spurte først etterpå om den virkelig var glutenfri
(Jeg har brukt klut med fler lag som kan kjøpes på nille. Lage egen halloween pynt. Så limte jeg på en tråd på dorullen og dro den igjennom hullet i kluten
Jag tröttnar aldrig på fredagstacos. häll på de övriga ingredienserna. Tillbehören går självklart att variera härifrån till himlen, men de viktigaste tycker jag är rå lök, kladdig guacamole, köttfärs eller pull of pork, färsk chili eller syltad jalapenjo, majschips (som jag brukar krossa och lägga i tortillabrödet) och självklart tacosåsen
Dette kan jo diskuteres om er sunnere enn vanlig gelé eller ikke, ettersom det på den positive siden nesten ikke inneholder kalorier, men på den negative siden har mye søtningsstoffer fra saften
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.