Om man i tillegg smøre med olje er det bare å snu jernet og kaken faller ut. Deigen er laget med. Potetkakene smakte like gode som da jeg var liten og stod rundt steiketakken til Marta ,en helt fantastisk reservebestemor jeg hadde da jeg voks opp
Finn fram ingrediensene (minus koteletter og spicy eplegelé, Oppskrift med disse, kommer her). De jeg har med i denne oppskriften passer veldig bra å ovnsbake
Potetkakermed sopp- og løkfyll, å herremin altså. Smak og behag, med andre ord. Så bare prøv deg frem til du har en fin konsistens på potetdeigen som virker ok å jobbe med
De er ikke mye vanskeligere å lage enn potetkaker laget med gluten, blir selvsagt mindre elastiske og sprekker litt lettere, men smaken er vel det viktigste
Kjempekjekk og enkel rett med alt i en form og inn i ovnen. Serveres med potetmos. Skjær grønnsakene i terninger/skiver og legg de rundt omkring i langpanna rundt kyllinglårene
Kjøp med deg hjem noe du ikke aner hva er, skrell og kutt i biter og smak. Er det noen av grønnsakene jeg har brukt som du ikke er så glad i, så bare bytt de ut med hvilke som helst andre rotgrønnsaker
Legg fisken oppå grønnsakene og smak til med salt, gjerne tangsalt. Skrell gulrøtter, poteter og løk. Sett dem i en ildfast form med soppolje og salt, stek i en vedfyrt ovn (eller sett formen i vanlig ovnen på 175 °C) til grønnsakene er al dente
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.