500 kyllingar
vart anslått ihelfrosne ved framkomst. Dei resterande 7.500 var fastfrosne i golvet og kunne ikkje stå på beina. Føtene var dekte av is og dei måtte brytast laus frå underlaget. Bilen heldt seks minus ved framkomst til slakteriet. Transporten hadde vart i ni timar", skriver veterinær Anne Viken i en kronikk på nrk.no.
1,9 millioner
kyllinger dør årlig i Norge på grunn av dårlig dyrehold. Det meldte VG Nett i en rystende sak i går. Dessverre glemmer vi mennesker lett, og det er garantert ikke så rent få som lot seg sjokkere i går, som i dag går på nærbutikken og kjøper 50-kronerskylling med en slik begredelig forhistorie. Det er trist, for hvis vi forbrukere heller forblir rystet og slutter å kjøpe disse produktene, kan vi tvinge fram en endring.
Jeg lager Injera, som er det etiopiske "nasjonalbrødet", oppskriften på Injera finner du i boken min Fermentert mat og drikke som dukan kjøpe her på siden min
Jeg elsker å ta meg et langt boblebad med deilige badesalter og oljer, for deretter å smøre meg inn i kremer og lotions, godlukt, hårprodukterog hudpleie
Når jeg får inn kostholdsplaner til analyse er det nemlig noen ting som går igjen hos veldig, veldig mange og det er ikke for mye mat, nei det er for lite mat som inneholder sunt fett, esensiellle amionsyrer (protein) og nok frukt og grønt
♥Har du frukt som begynner å bli overmoden som feks bananer som begynner å bli brune, kandu skjære de opp og legge de i poser eller tupperware i fryseren
Jeg brukte stevia melkesjokolade og litt hvit steviasjokolade til noen av fyllene. Enten ved å bruke en pensel og dekke innsiden så godt dukan, la de stå litt og deretter gjøre det en gang til
Deretter har du i noen dråper hvitvinseddik, litt sukker og litt salt. Denne gangen snakker jeg om den retten som heter "Ferskt kjøtt, suppe og sursøt løksaus"
Dukanogså forme små boller av risen og legge et fiskestykke oppå. Uansett om du liker Sushi, elsker Sushi eller hørte feil og trodde det var sursild det var snakk om får du en aldri så liten innføring her
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.