Sidenjeg valgte enenkel oppskrift uten tilsatt sukker vil jeg ikke si at dette var den beste sjokolademoussenjeghar laget i smak, menkonsistensen var perfekt og jegkan heller ikke si at jeg smakte noe kikerter eller enmistenkelig smak som man kunne tro
Omdu ikke lager din egen sjokolade må du smelte sjokoladeplater. Alle som skal ha et spesielt fyll i seg som ikke bare kan puttes rett i sjokoladen må lages på dennemåten
Skal du servere dettesom suppe må jo kjøttet være ganske smått. Kålrabi derimot er utmerket, kål er en smakssak, Husk kål haren sterk og gjennomtrengende smak, kinakål minst
Visste du at en litt heftig antibiotikakur eller en matforgiftning på reise i utlandetkan føre til at tarmenkommer i ubalanse -gjerne for resten av livet omdu ikke gjør noe med det
Selvomjeghar spurt ei venninneom hun kan lære meg det der. Bildene er tatt med mobil, derfor dårlig kvalitet, MEN man kan fortsatt se hvordan kjolen ser ut da, det er nok det viktigste
Bilde over ser dere hvordan den ser ut etter at jeghar smurt den utover stekebrettet. Når rørenhar blitt litt klissete, smør utover et stekebrett med bakepapir
Vil tro at dukan lage denutenhampefrø, menjeghar kjøpt mine på en helsekost for litt siden. Jeghar testet min første rett med kikerter og selvfølgelig skal jeg dele den med dere
Mat som lager seg selv er ikke noe nytt på dennebloggen, mendennegangenhaddejegtenkt å gi deg treningsprogrammetdu rekker å ta på stuegulvet mensgodsakene putrer i gryta
Etter at smørlangeren min, "Tore på sporet", kom med et lass økologisk bokhvete produsert av enkompis i Sverige, harjeg brukt mye av dette frøet i de siste månedene
Denneforretten synes jeg er så god, og den serverer jeg ofte om vi har gjester. Rett før gjestenekommer legger du på en skive mozarella, et blad med basilikum og en skive tomat
For noen høres dette ut som et stort prosjekt, men når man først har begynt med det skjønner man fort at her er det mye tid, stess og penger man sparer seg for
Gresskar harforresten blitt en av mine favoritter sammen med søtpotet, begge kan brukes som lunsj- og middagstilbehør,lage gode supper, brukes i bakst og kaker og jeg vet ikke hva, perfekt hva
Lag litt mere enndutrenger for middagen, så hardu lunsj til dagen etter. Vil du steke torsk, bland filleten (uten skinn) med mel, salt og pepper, så steker du med litt smør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.