Her hardu en enkel oppskrift. Spiser du nok fisk. Slik gjør du. Bruk det tilbehøret du selv måtte ønske. Den er ferdig etter ca 15 minutter, alt etter som hvilken ovn man har
Det finnes ikke gjær i dem, noe som gjør produksjonstiden behagelig kort. 1 ts provence urter eller andre urter om du vil. Nå går vi mot lysere tider folkens 100 gram fetaost smuldret
Her hardu en nydelig oppskrift som kanskje kan friste. Spiser du grøt i dag. Grøt er i ferd med å bli en stor trend i Skandinavia, og mange har funnet sin favoritt-topping
Nå har jeg imidlertid fått enda en favoritt i Nanox Varcil – vi leker ikke fancy navn her. Det het «Medaljens Bakside» og jeg tok opp det tabubelagte temaet doping, samt ryktene i ettertid av min første bodyfitnesskonkurranse
Dermed hardu to muligheter. Det er sikkert noe du pleier å kaste men kan brukes til noe nyttig. Det har seg sånn at kikerter og bønner som har kokt i vann gir fra seg proteiner, stivelse og andre materialer som har tilsvarende egenskaper som eggehvite
Potetkaker eller lomper er trendy for tidahar jeg en følelse av. Du kan bytte ut hvetemelet med speltmel, jeg har ikke prøvd dette, men har registrert at speltlomper er ettertrakta vare
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.