Jeg abonnerer ikke på noen kit akkurat nå, men denne Kit likte jeg spesielt godt, og kunne tenke meg å ønske med den som julepresang, kanskje enda en ide til julegave
GRACIELASLIFE - Litt om livet mitt, kortlaging, scrapping og litt mer
Ja med mindre du vil hive deg rundt å lage luksusutgaver da. Rør rundt. Dette var kjempegodt. Om du er over 30ish, er sjansene store for at du vokste opp med rødgrøt med melk eller fløte
Snart er det påske og i den forbindelse har jeg laget et lite 10x10 kort for og med Kort & Godt som kan sendes med en liten hilsen ved siden av påskeegget
Det er lettere om du holder kniven under kaldt vann en liten stund først. Åh, jeg vet, slik en original og vittig tittel - og et spesielt originalt innlegg
Min mor er en mester til å hekle og har gitt ut mange heklebøker, les→ Min mor. norges hekledronning. Nå har hun selv overtatt salget av den andre boken hun ga ut "Hekling for alle" og selger den for kr 100,- + porto, så hvis du er interessert i den kan du kontakte henne på telefon 91812318
En makrell som smakte himmelsk, en smak som ikke har hatt vondt av å leve i minnet. Vi dro vel opp godt å vell en femti til, da var bakken og ikke minst mammas tålmodighet slutt
Men jammen så godt det var. De er nemlig supergode som kveldsmat eller dagen etterpå. Ha gulerøtter, løk, agurk, lett smuldret blomkål og brocolli i en bred stipe på midten
Åh så godt det var. Skikkelig gode ble de, men jeg husker at deigen virket litt for tørr faktisk. For rundt 10 år siden laget jeg dem for første gang selv
Potetrestar har ein også ofte, og dei får bli potetkaker. Eg var så heldig at eg vaks opp i eit bestemorshus, og når ho hadde kokte poteter til overs lagde ho smakfulle, saftige potetkaker som vi fekk med ordentleg smør og sirup på
Hun meldte seg på med denne oppskriften. Bland godt sammen alle ingrediensene. Fyll godt i annen hvert mellomrom slik at du kan dele det opp i enkle smørbrød etter steking
Det er super enkelt, godt (og en fin måte å få brukt grønnsakene i kjøleskapet som synger på siste vers) - selv om det ikke akkurat er veldig typisk sommermat
- Bland alt det tørre godt sammen. - Stekes midt i ovnen på 180 grader i 40 minutter, men ta en test etter 30 minutter ved å stikke en gaffel midt i kaka - er det deig på gaffelen må kaka stå litt til. 30 minutter ved å stikke en gaffel midt i kaka
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.