Hell røren i smurt form og stek kaken på nederste rille. Avkjøl kaken 10 minutter i formen. Ta den ut av formen og la den ligge på rist minst 1 time før den glaseres
på frukter. Til denne oppskriften på sjokoladekaken DronningenavSaba, trenger du en rund kakeform som er ca 24 cm i diameter. Sett stekeovnen på 175 °C. Stek kaken på nederste rille i ovnen i 25 minutter. Avkjøl kaken i formen i ca 10 minutter før den hvelves på rist
nærbilde av tekstur på kaken, saftig skjønnhet, nam nam. Hvis du vil ha ekstra saftig kake, varmer du opp fruktmassen og heller den over lunken kake, la stå til den er stivnet før du smører fyllet på de to nederste lagene
Fyll ett lag med fromasj på toppen av kaken. Fordi den må avkjøles helt før man kan ha i fromasjen. Og det finnes tusen forskjellige måtter å lage den på
Når dette blir oppløst, har du det i eggedosisen mens den fortsatt kjører,men pålav hastighet. Jeg har ikke eksperimentert med søtning i denne fromasjen, jeg prøver å få den perfekte oppskriften på sukkerfri dronning maud, men det kan ta sine forsøk
Hell så den smeltede gelatinblandingen i eggedosisen mens du fortsetter å piske pålav hastighet, slik at gelatinen blir jevnt og godt blandet inn i eggedosisen
Riv kokesjokolade og strø i bunnen av bollen. Riv mer sjokolade og strø på toppen. Denne oppskrifta fikk jeg av en som jobbet i hotellbransjen for mange år siden
Jeg liker å toppe skiven med massevis avpåleggsgoodie. Siden jeg ikke er en av de heldige som har fått utlevert tålmodighet og er blodfan av ting som er gjort i en fei, er jeg blitt dronningenav briks
Denne deserten ble til i anledning dronningen`s besøk i Haugesund for mange år siden. Klem vannet av gelatinen og smelt gelatinplatene i ca 1/2dl kokende vann
Følg bruksanvinsningen på baksiden av gelatinen (bland med vann, varme i vannbad). Dronning Maud dessert har Mormor laget til meg helt siden jeg var liten, og er noe av det beste jeg vet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.