desember går tiden altfor fort. Jeg elsker tiden fra første søndag i advent. Ikke om gaver, men om familietid, pinnekjøtt, glasert skinke, lukten av et ekte norsk grantre, kardemommekjeks med gräddost og julekalender
God kveld kjære lesere, håper dere alleharhattfantastisk helg med deres kjære. Jeg fikk idag lyst på å lage deilige vaniljecupcakes, og levere dem til en av mine unge lesere her hvor jeg bor
Dette er hva som står på menyen hos oss i dag. Fullkornswraps med ørret og couscoussalat. Denne middagsretten er gjort i en fei og passer derfor perfekt på travledager
Da jeg var liten hatet jeg sild. Foreldrene mine spiste alltid sild i jula. Det gikk i sursild og ulike kryddersild, og for hver bit kom det stønn av nytelse
Torsdag vil være middagsdagen på bloggen. Hva er vel bedre enn en hjemmelagetpizza. Her kommer oppskriften - deigen er den samme som pitabrød-oppskriften, som jeg har blogget om tidligere, men her kommer oppskriften en gang til
Idag blir d wok til middag og kyllingen ligger allerede i marinaden. Marinade. Bruk d du har i kjøleskapet, kjøper alltid inn massegrønnsaker hver mandag så harmanalltid noe å bruke til middagene
Har du kyllingkjøttdeig og nudler har du basis for billig og god middag. Verken kyllingkjøttdeig eller nudler har mye smak, med de tar godt til seg smaker som tilsettes
Min favoritt-lunch dei siste vekene har vore lomper* med masse godt fyll. Kalkunfilet og avokado er alltid med, resten av tilbehøret prøver eg å variere litt
Jeg elsker smoothie, men blir fort lei og trenger derfor variasjon. Jeg spiser heller ikke så mye frukt lenger og er moderat på bærfronten på grunn av følsomhet for benso- og salisylsyre som det finnes mye av i bær
I’m the man for the job. Before lattesandcappuccinos, before frappuccinosand espressos there wasflavored coffee, ie Irish coffee, still one of the world’s most popular drinks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.