Flaks for meg at detteikkeer en videoblogg. Den som er syk på en fridag, er virkelig syk… I dag er en sånn dag hvor detikke gjør noe om man suller rundt på treningssenteret i mange timer, deter en sånn dag hvor du kan trene akkurat når du vil og få masse ut av økta… Treningsfri i dag
en klype bønnespirer. salt, pepper, muskat og persille. Bland melk, egg og krydder i en bolle. Skjær en tykk skive gulost i biter og bland inn i melkeblandingen
Det har vært mye snakk om molekylær gastronomi i det siste, og jeg skal for all del ikke skryte på meg å være spesielt interessert i dette, men jeg synes gode boller - en forutsetning for gode fastelavensboller- blir best om du følger denne oppskriften til punkt og prikke
Fordi marinaden erblandet med jomfruolje, blir hellerikke den for syrlig. Hvorfor ikke unne seg litt Slow Food mat i morgen, for du må begynne i dag for å få retten ferdig til i morgen
På bloggen blir nok dette gjentatt mange ganger, men grunnen til at jeg er så opptatt av å opprettholde et sunt kosthold, er fordi jeg merker at hverdagener så mye bedre, med en veldig god fordøyelse, stabilt blodsukker, og merenergi
Deter også nesten litt for enkelt, men tidkrevende. Minipaierer godt, og passerperfekt til tapas. (jeg synes melet som du blander med vann er bedre enn de ferdige bunnene)Stikk ut små rundinger med et glass, og gjør slik til deigen er brukt opp
Jeg har laget utalligevarianter av pannekaker oppigjennom årene, og kjenner jeg meg selv rett kommer nok ikkeeksperimentering på pannekakefronten til å ta slutt med det første
Detteer en deilig og lett fiskemiddag med et umiskjennelig snev av middelhavet over seg. Ellers må man være nøye med tidsrammene, denne gangen brukte jeg timer som holdt meg i nakken slik at jeg ikke snakket med bort, men fikk meg ut på kjøkkenet når det var nødvendig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.