La vannet koke opp og skru ned varmen slik at det bare såvidt småkoker. Sidendette er Norge sin nasjonalrett skulle det vel bare mangle at retten har sin egen dag
Ha sukker og vann i en kjele og kok opp på middels varme til det blir sirup lignende. Dennegangen brukte jeg vaniljepulveret fra Bourbon, og det ble kjempegodt
DET ER IKKE FØRSTE GANGEN JEG LAGER DISSE. Gjett om det ble ei smaksbombe. Kjøl den av mellom hver utkjevling, blir denvarm så blir den utrolig klissete
Og der lå det virkelig mye om den koselige lille landsbyen. I dag var Bo langt oppe i de lombardiske fjellene i Valtellina, hvor både god ost og vin produseres
Det er var iitt deilig å vite at også Eirin hadde vært oppe og hatt samme runde som meg i natt, og nå merker jeg hvor deilig det er å ha noen som støtter og går igjennomdet samme - det gjelder nok uansett hvilken kur/diett man går på
I går varen veldig god dag på alle måter, jeg følte maten gikk veldig bra og jeg ble ikke sjesken, kanskje det har noe med at jeg var på butikken og handlet litt flere alternativer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.