Joda, jeg har tenkt disse tankene mange ganger før, men i år skal det bli annerledes. Det gjorde han bedre i stand til å jobbe lange dager under innspillingene
Dennegangenvartdet altså slettvar. Rør hele tiden i vannbadetmenssausenvarmes opp til ca. Bland i det smeltede smøret litt etter litt mens du rører, men ikke ta med det hvite bunnfallet
Det er like før han begynner å gå nå, så han krabber i rekordfart til alt som ser spennende ut ^^ Vilde (søster til dåpsbarnet), Liam, og Adrian (søskenbarn)
Hvis det er for varmt vil fisken bli rak for tidlig, og gå i oppløsning. Menmeningene om tilberedning og servering er allikevel like mange som det er rakfiskspisere
Detvar mye tyngre å sette i gang med PSMF dennegangen, enn de to foregåenderundene. Jeg har klart å holde meg unna så langt, men vet ikke helt om jeg klarer de planlagte fire ukene om det skal fortsette sånn her
Skal øynene på smalahovet spises, eller vardetørene som var best. Men, skal det være røkt eller urøkt, skal bjørkepinner koke med, hvor lenge skal det ligge i vann for å trekke ut salt
Den rare toppingenvar helt nødvendig for at smaken skulle bli riktig, utenden ble sitron og sellerismakenoverveldende og det ble ingen balanse mellom smakene
Vel, lykken står den kjekke bi, og jeg kunne træ den velbrukte, fem år gamle sommerkjolen over hodet atter engang, samtidig som jeg priste meg lykkelig over høye liv og vaffelsøm med strikk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.