Jeg tørr påstå at det kanskje er vårens beste iskake. Da jeg serverte denne iskaken, så jeg ingenting om at det var en sunnere variant av den klassiske iskaken og at den var sukkerfri
Og bare for det, på med dunjakka, tenn grillen og skyt rygg mot balsfjordvinden. Det blir grilla laks. Dette er en enkel og kjapp rett å lage som onsdags middag
Det er ikke bare i Antibes kantarellen er kommet (det uthevede bildet over). Mange kaller forresten den gule for gul trompetsopp, og det er jo også helt greit
Det er viktig å ikke spise for mye, men tenk på sauerkraut som et tilbehør, som tyttebær til kjøttkakene, syltet agurk på brødskiven eller som syltet ingefær til sushi
Da var endelig våren her, eller vi kan jo nesten si det har vært en forsmak på sommeren denne uken. Dette har ført til at jeg har fått lyst til å spise litt sommermat, og for meg er lette middager som salat perfekt
DESSVERRE ER DET IKKE NOE JEG HAR PRØVD PÅ KJØKKENBENKEN ENNÅ, JEG GJENTAR ENNÅ. Det virker litt komplisert, her er det ikke bare å flyte på gammel kunnskap
Har du aldri smakt vårkylling før, må du virkelig prøve det. Det er sjelden du får tak i det i Norge, men hos Flâneur på Riddervolds plass i Oslo får du dem av og til
Bare det er en nytelse. La det surre sammen i en fire, fem minutter. Hell over vannet, løs opp buljongterningene og la det koke i sånn cirka tjuefem til tretti minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.