Det er mulig det skjedde bare en gang eller to eller tre. Dette er en riktig god oppskrift, hentet fra "Gjærbakst på alle bord", som jeg trofast vender tilbake til
Spice up your life, sang Spice girls en gang i tiden, og det kan man så absolutt ha glede av nå som dagene blir kortere, kulda setter inn og energien daler litt
Det er to varige gaver vi kan gi barna våre. Det ene er røtter, og den andre er vinger. Er dere innom her på bloggen nå, så betyr det at dere har tatt dere en velfortjent pause i en hektisk førjulstid
Nøyaktig hva og hvordan den er laget varierer fra sted til sted i det langstrakte land. Lefsene holder seg i en god måned hvis de oppbevares tørt og mørkt, pakk dem gjerne i rene kleder/ putevar eller lignende
Rør ofte og pass på at det ikke fester seg i bunnen. i gammeldagse husmorsysler her (da ser vi bort fra at jeg skal komme tilbake med gode råd om kobberpuss når det går mot jul)
Ja, det er nettopp detdettebrødet gjør, lager seg selv. Enklere kan det vel strengt tatt ikke bli. Dytt kantene på deigen inn mot mitten slik at deigen tar til seg litt mel og ikke klistrer seg fast til kjøkkenbenken
Skjær bunnen av tomaten der stilken er, og skjær bort det feltet der stilken har sittet. Grav ut innholdet, og kjør det sammen med de andre grønnsakene i foodprosessor, eller hakk det i bittesmå biter
Fres det sammen med risottoris, til løken er blank. Rør godt underveis, stivelsen i risen setter seg i bunnen av kjelen og den kan bli tynn om du ikke rører godt
Nå har jeg lært meg å elske dette kjøttet. Med en helt fantastisk god kraft som jevner seg selv under koking,har du på en helt enkel måte en aldeles vidunderlig middag
Det er vel mange som kan si seg enig at lapskaus til og med er bedre dagen derpå. Håper det smaker. Man lærer seg å sette pris på slik ting i en trøtt og travel hverdag Lapskaus
Det jobbes med nytt bloggdesign, så om bloggen oppfører seg litt merkelig i kveld og i morgen så beklager jeg det, men resulatet blir tilslutt veldig bra
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.