Jeg har aldri vært der, men det frister jo med et hotell som serverer kun eget-slaktede råvarer. Det tror jeg på, men dette skulle bli middag, så da holder det med noen timer
Han er ikke den eneste som mener det og siden jeg ikke har noe problem med å integrere matvarene i kosten som er nevnt i artikkelen, skal jeg sørge for å få flest mulig av disse inn i munnene jeg har å mette i dette huset - hver dag
Knekkebrødene hang seg litt fast i bakepapiret, men mamma sier de ikke pleier å gjøre det. Jeg pleier å lage grove knekkebrød, men mamma foretrekker de lykkelige
I vår fant eg ut at det er skummelt å la eit så stort bestemorsteppe ligge på vent. Dei fortalte meg at det ville bli svært vanskelig å finne meir garn i desse fargane, siden fargane hadde gått ut for mange månader sidan
Jeg har aldri vært der, men det frister jo med et hotell som serverer kun eget-slaktede råvarer. Det tror jeg på, men dette skulle bli middag, så da holder det med noen timer
Og det var jo også en fest. Våknet i dag og løp ned foran TV for å sjekke hvem som vant valget i USA. Hun sendte meg en link til et detox senter på Island, og dit har jeg skikkelig lyst ti å dra
Mer enn det trenger jeg ikke på en mandag. )50 gr gjær1 l fingervarmt vann1,5 dl finrevet gulrot2 dl havregryn2 dl solsikkekjerner7 dl grovt sammalt hvete1 l hvetemel2 ts saltRør gjær ut i litt av det fingervarme vannet i en bakebolle. Dekk til bakebollen og la brødet heve ca 45 min
Her i huset spises det kjøtt, men det skal jammen være lykkelig kjøtt. Holte kylling er det nærmeste man kommer lykkelig kylling her til lands, med mindre man holder høner og slakter selv
Dette er en rett jeg har funnet hos Jamie, og som har fått små justeringer på vårt kjøkken. Og det beste av alt, man blir lykkelig både av å lage og spise den
Allikevel, et godt valg av tirsdagsmat selv om det ble sent. Vi kom jo så godt igang med fredagspizzabaking hele familien sammen i fjor høst, og har hatt mange koselige fredagskvelder etter det
Mange jeg har servert den til har faktisk sagt at dette er den beste sjokoladekeken de noengang har smakt, det bør være motivasjon nok til å sette i gang på kjøkkenet for de fleste av dere
Noen ganger stopper jeg opp og spør meg selv om hvorfor jeg ikke gjør mer av det som gjør meg glad. Hva er det som frarøver meg energien til å gjøre det jeg liker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.