Jepp, det var like digg som det hørtes ut som, og ja det er lavkarbo. Men selv om det er lavkarbo, så er det ganske fet mat, så man må huske på at dette ikke er hverdagskost
Er det en ting som er viktig når man skal spise reker, så er det å ha godt brød til. Vi har flere ganger prøvd med grovbrød og grovt lavkarbobrød, men det blir slettes ikke det samme
For det meste blåbær. Så jeg tenkte jeg måtte finne en måte å begynne å bruke litt av det. Derfor ble det lchf og glutenfrie blåbærmuffins i går kveld, og som dessert etter frokosten i dag
Khai ønsket seg ekte cowboymiddag, og bortskjemt som han er så fikk han det. Neida, jeg er litt lei av det samme gamle til middag, og det hørtes spennende ut
Men i dag ble det helt annerledes. Så er det bare å ha på fyll som vanlig. I dag ble det karbonadedeig, tomatpure, pizzakrydder, hvitløkskrydder, purreløk, mais og oliven
Advent og jul er jo høytiden i Norge hvor det blir spist mest snop. Jeg sier ikke at man skal være hysterisk over det man putter i seg slik at man ikke klarer å kose seg, men å ta bevisste valg over det man lager selv
Det er så vidt jeg klarer å gå ordentlig. Det er resultatet av gårkveldens harde treningsøkte. Med det er jo også en litt god følelse å kjenne at treninga faktisk fungerer
Det er en stund siden jeg har vært innom her nå. Det går for det meste i bacheloroppgave nå. Jeg tenkte jeg skulle dele med dere hva vi har spist til middag i dag, og oppskriften for å lage det
Jeg kan love deg at det blir en helt annen opplevelse, og forhåpentligvis en god en. Hvit pizza betsår av creme fraiche, kylling og tomat, og er kanskje ikke det første du tenker på når du skal lage hjemmelaget pizza
Essensielt for at det skal være lavkarbo er at poteten må ut. Poteten er jo egentlig en av tre basisingredienser i retten, men det går helt fint å bytte den ut med andre grønnsaker
Jeg er der ofte for å finne inspirasjon til mat, og jeg fant det hellige innlegget om speltlomper. Jeg tenkte da å prøve speltlompesnacks, men glemte det litt
Bland alt det tørre, og deretter elt inn vann og olje til det blir en deig. I morgen er det jo 7 timers biltur, og når 43 mil skal tilbakelegges på en dag er det viktig å ha god mat som kan motivere for en ganske så kjedelig vei oppover og forbi dovre. Jeg synes hvertfall det er superenkelt, for jeg lager alltid pizzabunn selv, og gjør det ca 1 gang i uka. Det tar ca 1 time å lage disse. Jeg fikk 23 stykker, men da var det noen som ble veldig store og noen veldig små. 43 mil skal tilbakelegges på en dag er det viktig å ha god mat som kan motivere for en ganske så kjedelig vei oppover og forbi dovre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.