Dette passer godt til en god kveld med venner eller alene om man vil kose seg litt ekstra. Her kommerdet en enkel, kjapp og ikke minst en veldig god oppskrift på det du kan kose deg litt ekstra med
Det er lenge siden jeg har snakket om mat og baby, men ting tar tid. Sviskemos lager jeg selv (se tidligere innlegg her) og det spiser vi med jevne mellomrom når vi introduserer noe nytt eller jeg ser at han er litt hard i magen
Nøyaktig hva og hvordan den er laget varierer fra sted til sted i det langstrakte land. Lefsene holder seg i en god måned hvis de oppbevares tørt og mørkt, pakk dem gjerne i rene kleder/ putevar eller lignende
Det var ikke det at det manglet på forslag, jeg var bare usikker på hva jeg skulle velge. En venninne av meg hadde vært i på ferie i Spania og hadde kjøpt med seg
Ja, det er nettopp detdettebrødet gjør, lager seg selv. Enklere kan det vel strengt tatt ikke bli. Dytt kantene på deigen inn mot mitten slik at deigen tar til seg litt mel og ikke klistrer seg fast til kjøkkenbenken
Er det ikke greit å sette gryta inn i ovnen og ta en tur ut i finværet. Når du kommer hjem er den bare å servere rykende varm og ikke minst med utrolig mørt kjøtt som har stått og godgjort seg i mange timer på svak varme
Nå er ikke jeg akkurat på en lavkarbo diett, men visst en vil kose seg litt i hverdagen er det jo kjekt om kosen kan nytes med god samvittighet, ikke sant
(Det smaker nok godt med moste bær også. Uansett, her er det du trenger til 2 porsjoner (som jeg fordelte på 2 ulike smaker)4 eggehvitter4-5 ss sukrinmelis (smak deg frem for hvor søtt du vil ha det2-3 ts kakaoNoen dråper vaniljeessens1/2 ts vaniljepulver . (Jeg hadde ikke tålmodighet til å vente lenger etter at det hadde gått 20 minutter, og da ble det nesten som som sjokolademousse-is
Skjær bunnen av tomaten der stilken er, og skjær bort det feltet der stilken har sittet. Grav ut innholdet, og kjør det sammen med de andre grønnsakene i foodprosessor, eller hakk det i bittesmå biter
Fres det sammen med risottoris, til løken er blank. Rør godt underveis, stivelsen i risen setter seg i bunnen av kjelen og den kan bli tynn om du ikke rører godt
De fleste av oss kjenner seg sikkert igjen når jeg sier det er vanskelig å finne opp kruttet med middagsretter hver dag, og jeg opplever ofte å stå litt fast
Nå har jeg lært meg å elske dette kjøttet. Med en helt fantastisk god kraft som jevner seg selv under koking,har du på en helt enkel måte en aldeles vidunderlig middag
Det er vel mange som kan si seg enig at lapskaus til og med er bedre dagen derpå. Håper det smaker. Man lærer seg å sette pris på slik ting i en trøtt og travel hverdag Lapskaus
Det jobbes med nytt bloggdesign, så om bloggen oppfører seg litt merkelig i kveld og i morgen så beklager jeg det, men resulatet blir tilslutt veldig bra
Det tar en tre-fire timer og krever bare litt planlegging. Her kommer julens beste grøttips. Er du en av dem som irriterer seg over at grøten fort svir seg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.