Det er blitt svært populært å bake knekkebrød selv for tiden, og det er ikke noe rart, de du baker selv er kjempegode, knasende sprø og veldig raske å bake
Resultatet ble kjøtt så tørt og seigt at man måtte ha haitenner for å få det i seg. Mange har sikkert også minner om en dårlig bismak knyttet til hvalkjøtt, den grusomme transmaken
Egentlig ville jeg ikke vise dere bildene under en gang, fordi jeg syns de ble helt grusomme, men det er slik denne bløtkaken blir hvis dere velger å gjøre den like høy
De fleste har toalettartikler i skapet på badet. Jeg har flere satser med kefir i stedet. Men de får stå på badet bare når det er så kaldt at ikke kefirkornene har det godt på kjøkkenbenken om natten
Jeg har glemt at det er onsdag HVER uke, så det er ikke Ruud sin feil at denne ikke har kommet før. Og det er jo ekstra kjedelig når man ser at omtrent alle energibarer inneholder nøtter
Jeg har syndet, også på en mandag. Fordi du er opptatt av å være sunn, vil veldig gjerne like noe grønt, men syntes jeg til nå har hatt ganske mange grusomme ingredienser
Det burde ikke ta for lang tid. Dersom du pynter og baker til Halloween, bør du prøve disse grusomme muffinsene med blodig spindelvev og gresskarfarget karamellkjerne
Inni er det sjokoladekake med sjokoladekrem og utenpå er det sukkerpasta. En kompis av meg bestilte en bursdagskake og den skulle se ut som en Minion fra Grusomme meg
I mange år har jeg laget pepperkaker med mine barn, det var en utrolig koselig tradisjon. Mange av pepperkakehusene vi laget var rett og slett helt grusom, men vi hadde det bare helt utrolig gøy
En vår for lenge siden, lenge før vi levde, da sagnomsuste skapninger tråkket på jorden, var det en liten fugl som hadde lagt eggene sine i et rede på skogbunnen
Pæremosen blir veldig rennende hvis det er noe vann i, så hvis du bruker Aventmaskin kan det lønne seg å helle ut alt vannet før du snur og blender, ellers blir det pæresaft
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.