Har egentlig aldri vært det heller. Chia-pudding har jeg prøvd før, og synes det smakte. Derfor har jeg ikke giddet å prøve igjen, for skal jeg først spise noe til frokost, så bør det smake bra
Ha det våte i bakebollen med det tørre og elt i maskin i ca. Hvis du bruker ferskgjær, løs dette opp i lunkent vann/melk/smeltet smør (37 grader celsius)
Jeg husker enda da jeg så bildet av Risa Rosa vognposen på en blogg tidligere i vår. Nå er jo jeg nesten latterlig glad i alt som er strikket for tiden, men også det at den var så god, tjukk, myk inni, samtidig pustende - og lett å vaske, ja, alt var liksom bare helt maks
I dag har det vært paidag, og siden det er paidag har jeg lagd pai. Det som er ulempen med pai, og som kanskje er grunne til at man ikke gjør det oftere er det ligger en del arbeid i det
Hentet en stakkars sønn med kink i nakken og kjørte ham til kiropraktor(det var jo ikke så fint da. Så Pilates med stor ball, og jeg klarte det mye bedre i dag enn sist, deilig følelse
Bland sammen det tørre, spe med lettvispede egg og melk. TwitterFacebookLik dette. Jeg har fått noen forespørsler på oppskrifter laget på glutenfritt mel man får tak i overalt, og nå har jeg laget en god oppskrift på pannekaker laget på Toro glutenfri fin kakemiks
Det regner en del her i Oslo i dag, tenkte jeg skulle få gått meg en tur når det roer seg. Nå er det lenge siden jeg har ost, kjeks & vin party, det er jo veldig koselig og godt da
Dette er en fantastisk god suppe som faller i smak hos både store og små. Den orginale vichyssoise stammer fra frankrike og serveres som oftest kald, men jeg velger å servere den varm – i hvert fall nå i den … Fortsett å lese →
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Det har vært ei hektisk helg, med en påfølgende hektisk mandag. Lagde dette på fredag , og det ble rett og slett ganske så godt( Jeg lagde faktisk to, men at en lekk paibunn er en prøvelse kan jeg nå skrive under på)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.