Yohoo. DET ER IKKE FØRSTE GANGEN JEG LAGER DISSE. Gjett om det ble ei smaksbombe. Kjøl den av mellom hver utkjevling, blir denvarm så blir den utrolig klissete
Det er like før han begynner å gå nå, så han krabber i rekordfart til alt som ser spennende ut ^^ Vilde (søster til dåpsbarnet), Liam, og Adrian (søskenbarn)
Stikk fingeren under snittet du ser ved hodet og dra fingeren bakover under skinnet. Gni inn buken med salt og legg fisken litt på skrå, lagvis med hodene ut mot kanten av butten
Denne har jeg spist mange ganger hos farmor, enten bar, eller med smørkrem og det smaker fantastisk. Nøyaktig hva og hvordan den er laget varierer fra sted til sted i det langstrakte land
Løken blomstret slik at det hele var et syn. Det er jo nesten som å finne gull. Når turvenninene rusler rundt langs deler av Vestfoldkysten, så gjør vi de artigste oppdagelser
Skal øynene på smalahovet spises, eller vardetørene som var best. Men, skal det være røkt eller urøkt, skal bjørkepinner koke med, hvor lenge skal det ligge i vann for å trekke ut salt
Jeg tolker det selvsagt på min måte - i forhold til mat. vel, du dør vel ikke akkurat, men "steik"(som vi sier på mitt språk), så kjedelig det blir, og i verste fall kan man jo faktisk gi opp
Uansett hvor mye det stormer i verden, på jobb, i familien og blant venner, så holder du helt og holdent i tøylene når det handler om deg selv – hva du skal spise, hvor mye du skal trene, hvordan du skal bruke tiden din, hvordan du skal føle, tenke, prioritere og handle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.