Hermå det røres hele tiden, men oj. Steker du denpåforhånd, så lunk dengjerne litt ved servering. Denne smuldrepaien har jeg laget ved flereanledningerogsådennevåren,
Forskning på dette områdetviser at det er liten eller ingen forskjell på næringsinnhold i organsik mat vs "vanlig" mat, så man kan jo klø seg i hodet å spørre seg selv om dennetrendener skapt kun for at noen firma skal få utnytte naive forbrukere som tror de får bedre helse av å spise organsike (dyrere) produkter
Kaken vil “sette” seg i kjøleskapet og den myke kjernen vil være med påå gjøre kaken saftig og god. Innimellom såtreffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivetverdtå leve
Idag er det Lasagne dag her i huset sånåholder vi påå lage det til middag, men siden det er søndag og helg såkommer en oppskrift på Tiramisu - en farlig god dessert
Det jeg har gjort erå lage min egen vri på litt forskjellige oppskrifter som var på nettet. Jeg lagde en utrolig god focaccia som var luftig og god på smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.