Jeg forelsket meg helt i chimichurri etter å ha spist det mye på vår stamsted-restaurant i Estepona i Spania som serverer Argentinsk mat (og verdens beste biff
Noen som har dårlig tid om morgenen. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Hjelp fikk jeg fra den anerkjente tyske kjøkkensjefen Alfons Schubeck, som ikke bare driver restauranter, men også har butikk og nettbutikk, matskole, og TV-program hver uke
Jeghar kuttet sukker to ganger, den ene gangen var omtrent da jeg startet denne bloggen, og nå igjen i januar etter en graviditet og barseltid i skolebollens og melkesjokoladens tegn
Et annet prosjekt jegharjobbet med samtidig er denne skjønne sauen. Droppet ørene pådenne, da. Forøvrig så reiser vi på ferie i morgen, så noen av innleggene fremover vil være forhåndsskrevet
Denne gangen er det en ung kollega Tiril Celina Haugen som gleder meg med fantastisk eple kreasjon. Se på dette, hun har lovet meg å vise meg hvordan hun gjør det en gang, kanskje jeg kan lokke henne til å lage en liten videosnutt
Bruker du klippfisk MÅ den vannes mye, helst i to døgn til denne retten. Ferdig til å fryses nedMen som grateng er den fremdeles lett å lage, smakfullt til en forrett på kjeks eller loff
♥ eller en gave til de som har alt i en søt og fin boks med stor sløyfe på ♥. Jeg måtte bake de i kveld og tar de med på jobben i morgen, da blir jentene sikkert glad
Det er derfor vi i denne utgaven av Havana Club Grand Prix ønsker å gjenskape dette samarbeidet ved å få med oss verdens beste bartendertalenter til Cuba for å jobbe med lokale cantineros og Cubanske ingredienser i håp om å skape noe helt spesielt
Men altså en snerten omelett som denne må jeg bare dele. Det blir mye salater, supper og smoothies både hjemme, på bloggen og på matkursene jeg tidvis setter opp
Jeg er innmari dårlig på å lese strikke/hekle oppskrifter, så det harjeg igrunn bare gitt opp. Selv om jeghar spurt ei venninne om hun kan lære meg det der
fremdeles godt. Legg deigen på bakebord og kjevle forsiktig. Beste scones jeg noensinne har smakt. Når smøret er nesten helt smuldret (blir ikke helt glatt) har du i kulturmelken
Denne endringen tror jeg de aller fleste som bruker supermat også blir ledet mot. Mitt kosthold blir helhetlig først når jeg kan hente det beste av det beste fra alle matverdener, nemlig Hellstrøms gode, enkle og sunne (ja kjernesunne) middagsretter, og blant annet Superdamene i Supernatures tips og kunnskap på hvordan implentere naturlig mat med fullspekket næring i mitt daglige kostholdet, og så finner jeg noe i Sofie Hexebergs lavkarbo- trend, noe (mye) innen rawfood, noe fra Jamie Oliver, osv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.