Når jeg googler Skeidarar får jeg stort sette treff på møbler, bare ett treff på denne retten er å spore og det er fra boken Vestlandsmat, skrevet av den tidligere "hallo-damen" Solfrid Rørlien Saue
Denne kaken herer hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake. For å få til kanten rundt, klipper du til bakepapir som du fester inni springformen med litt nøytral olje
Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftig fjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt den beste veien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkelig ikke liker å lage mat
Brødet er veldig godt i matpakken, for det ryr ikke. Dette er vårt absolutte favorittbrød. Det er saftig, har god skorpe, og eroverraskende godt – selv etter frysing
Men ikke for lenge, for den nytes allerbest varm. Jeg har jo laget loff tidligere som har vært grei nok, men den har også smakt hakket litt for mye egg og fiberhusk
Halleluja sier jeg bare, for makan til nydelige kjøttkaker skal du lete lenge etter. Start med å smelt smøret i en kjele og la det bli litt gyllent før melet røres forsiktig inn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.