Så er vi inne i den siste uken i januar og vi har bare en vintermåned igjen før det blir vår Jeg er fortsatt inne i en periode hvor jeg ikke har lyst på så mye kjøtt, men mer kylling og fisk
Brente mandler er typisk julesnacks for mange og siden det er 1 måned igjen til julaften i dag tyvstarter jeg julesesongen med å by på en sukkerfri og sunnere variant av disse digge mandlene
Denne uken vil jeg spesielt nevne fiskeretten på tirsdag. Neste gang har jeg lyst til å bake den hel i ovnen, det spiste jeg nylig på en restaurant og det var helt nydelig
Og for å ha sagt det først som sist, dette er et øl som blir betraktet som et av verdens beste. Og for å ha sagt det først som sist, dette er et øl som blir betraktet som et av verdens beste
Men, jeg elsker å lage mat, og har den siste tiden oppdaget at det faktisk er mulig å lage god mat til 1 person. Kok pastaen, men trekk fra 2-3 minutter på koketiden
Denneuka blir det ny temauka, nemlig spansk uke. Jeg klarer sjelden å holde meg til de originale oppskriftene, så det blir som alltid min vri på rettene
Selv nå når vi går inn i julehøytiden og det blir mye hygge og god mat fremover, er det hverdager innimellom hvor det kan være greit med noen idéer til hva man kan spise
Denne gulrotkaken kvalifiserer til å få et "verdens beste"-stempel. Trikset bak en ordentlig god gulrotkake er å bruke mye gulrøtter (helst økologiske, de er ofte søtere), grovt mel, brunt sukker, mye krydder og forhåndsristede valnøtter
Jeg har jo gått til anskaffelse av den populære boken til Berit Nordstrand. Her loves det mer energi og overskudd i en hektisk hverdag, det handler om tankekraft og hvordan vi kan lære oss til å leve med kroppen, ikke kjempe mot den
Treningen er også OK, kjenner at kondisen er drit, hadde aldri trodd at et delvis "sommeropphold" fra treningen skal ha så mye utslag for den formen man var i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.