Har av og til laget filet Oscar – da bruker jeg chateaubriand med krepsehaler – muligens etter en kong Oscar som kom til restene av en middag og ble servert det som var igjen på kjøkkenet
De fleste som har forsøkt å lage french frittes av søtpotet vet at det rett og slett ikke går. Selv om man dypper dem i olje og mishandler dem på sterk varme blir de bare ikke sprø slik som chips skal være
Dette er seriøst en lørdags klassiker i mitt kjøkken, og det hender ikke så sjeldent at jeg slår til og lager bearnaisen selv, menjentene mine er i overkant glade i denne gule, grønnprikket sausensomsendt fra himlen at de gjerne henteren skje å spise sausen med
Ekstra takk til Soroush Jozani som åpnet dørene for oss til den nye CrossFit boksen i Asker. Jeg merker at jeg må jobbe mye med hodet når jeg blir så slitensom jeg gjør på disse timene, men jeg føler en stor seier etter hver økt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.