Her er den laget på røde linser. Varm oljen i en dyp panne på medium varme, og ha i den hakkede løken. Bløtlegg de røde linsene en time eller to (Kan sløyfes – hvis du sløyfer bløtleggingen, husk å skylle linsene godt før bruk)
Dog inneholder den ikke frukt med mindre noen av ingrediensene kan ligge i grenseland. Tilsett vann, gulrøtter og røde linser (rød ris) og la dette stå å småputre til det blir noe tykkere konsistens på retten
Jeg er verken vegetarianer eller har noe allergier, men siden jeg har vokst opp med å plantebasert drikke av soya og ris til frokost, samt å bruke kokos til matlaging i Thailand, har dette vært helt naturlig endring for meg, uten savn av daglig inntak av melk
Kle et stekebrett med bakepapir og legg på paprikahalvdelene med kuttsiden ned. Når paprikaen har fått et jevnt svidd skall med noen svarte flekker er den ferdig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.