Filmene er dessverre på engelsk for dem som kanskje ikke er så stødig med dette. Jeg skal dele 3 youtube filmer med dere hvor ei dame går igjennom mønsteret sting for sting
” slik lyder standard spørsmålet fra veldig mange både når vi er på demo i butikk og på kurs. Jeg kan ikke få sagt det nok, kokken velger med eller uten chili
It is my kids favorite pancakes to enjoy, they just eat it plain or at times with brown goat cheese and raspberry jam on top, a typical Norwegian way of eating these
Denne retten ble servert som tips til tapas og del av en demo hos Matland i Moss. Hvis du er veldig raus med serranoskinke rundt grissinen blir de myke etter ca en time pgr av fettet fra skinken
Ok now to this beautiful frosting, I’m not a fan off buttercream or frosting that are to sweet, this frosting I will show you now is so light and so delicious it is like ice-cream, i make it all the time in my cupcake classes or wherever I do demo’s and everybody loves it, you can make this in any kind of flavour, raspberries, strawberries, blackberries, or passionfruit
Jeg reiser i morgen tidlig til Nordby Supermarket ved Nordby kjøpsenter ved Svinnesund, hvor jeg er der hele helgen for å holde cupcakekurs og for å holde demo i selve butikken hos Nordby Supermarket
Video demo. - Avslutt med et strøk av Cuticle oil, for å pleie negl og neglebånd. Det hjelper ikke med en pen manikyr hvis neglebåndene er flisete, såre og tørre
I går kom en gruppe med norske konditorer/kokker på besøk hos Modecor group, og da ble det et mini cupcake kurs/ demo kurs med Modecor`s flotte produkter
I det siste har jeg hørt flere på demo som har brukt min mango og lime chutney med kylling og fisk. Dryss litt salt per fiskestykke, pensle godt med Nirus Mango og lime chutney
2 dl sukker1 dl sirup1 dl vann Viktig at sukkeret løses opp helt Tilsett 200 gr margarin og la det smelteRør så inn alt krydderet 2 ts ingefær 2 ts kardemomme3 ts kanel1 ts nellik 0,5 ts pepper Når massen er blitt avkjølt tilsetter du gradvis siktet mel og bakepulver 3 ts bakepulverCa 1 liter mel Jeg bruker glutenfri Kakemix fra Toro til pepperkaker Når deigen er ferdig blandet drysser du litt mel over deigen før du dekker den til med plast å setter den i kjøleskapet over natten Dagen etterpå er det bare å bake ut pepperkaker Jeg syns denne deigen var helt fin å holde på med Men tips når man skal bake ut pepperkaker er å bruke ei trekjevle (teflonkjevle = håpløst) Og hos meg funker kjøkkenbenken med sin litt rue overflate best På det glatte kjøkkenbordet setter deigen bare seg bare fast Pepperkakene skal stekes midt i ovnen på 200°C i ca 8 minutter Tynne pepperkaker = kortere steketid Tykke pepperkaker = lengre steketid Alltid lurt å prøvesteke EN pepperkake først så du finner riktig temperatur og steketid for din ovn Pepperkakene må få avkjøles på brettet før du har dem over på rist Oppbevares i tett boks Disse holder seg knasende sprø i kakeboksen i flere uker Jeg har laget pepperkaker med denne deigen 4 ganger nå de siste ukene så dette er helt klar en vinner når det kommer til glutenfrie pepperkaker (jeg har nemlig forsøkt 3 ulike ‘glutenfrie oppskrifter’ uten hell) Det er også min favoritt når det gjelder pepperkaker med hvetemel da jeg har tatt utgangspunkt i oppskriften til mamma (en smak av min barndoms jul altså)
For demomed bilder - ta en titt på Swimzys Blogg. Og ekstra staselig på oldemors eldgamle servise da. På onsdag var det tid for bakedag sammen med en god venninne
Demo hastigheten, og visp et par minutter til for at marengsen skal få avkjølt seg litt. Dette blandes forsiktig, med en ballongvisp til alt er blandet godt, og blandingen blir tykk
I løpet av demodagen var det tre grupper som var der i tre timer, og vi ble igjen delt i to. Det samme bruker Tim, og de sprayer direkte på underlaget, og det kan lett og kjapt rengjøres
Min jobb vil bli å holde demoer for dere der ute. I dag har jeg fått vært med å lage isen, og jeg kan si såppas at her er det kun de beste naturlige råvarer som brukes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.