I morgen er det fredag, starten på påskeferien og min tur til å ha med fredagskake på jobben. Redet laget jeg ved å rulle ut modelleringssjokoladen til "pinner" som fikk tørke over natten
Som regel er landsbygden i Provence vårt faste tilholdssted i påsken. Og tilbehøret var gitt. HELT NYDELIG LAM FOR PROVENCE-ELSKERE Indrefilet av lamSalt og pepperOlivenolje og smør Små RosewaldpoteterVårløkNye gulerøtterFrisk timianSmør Hvitløkscremè
( til2-3 personer). 6-7 ferske overlår fra kylling, får du ikke tak i overlår kan du bruke kyllingklubber eller kylling lår. Stek kyllingen 3 minutter på hver side, ta de ut av pannen, legg på en tallerken og sett til siden. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter. Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte – rør og la det småkoke i 3-5 minutter. La steke i 25-30 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Med engang du har satt pannen i ovnen setter du potetene til koking, de skal koke i 15 minutter, stikk med en kniv og ta de av så fort de er gjennomkokt, koker du for lenge sprekker og smuldrer potene opp. Ha smør eller olje i en panne på full varme, ha oppi de hele kokte potetene, krydre med salt, pepper og paprika pulver, stek mens du vender potetene, 2-3 minutter eller til de har fått en fin brunfarge på utsiden. Relatert 2-3 personer. 6-7 ferske overlår fra kylling, får du ikke tak i overlår kan du bruke kyllingklubber eller kylling lår
Så er den klar til servering Smaker helt fantastisk. ( til2-3 personer ). 150-200 gram revet mozarella ost. Forvarm stekeovnen til 220 grader. Stekes midt i ovnen i 15-20 minutter. Relatert 2-3 personer. 150-200 gram revet mozarella ost
Disse er supergode, oppskriften holder til ca 25 Kanelboller. 5 dl melk (varmes til 37 -40 grader). 1 egg til pensling. 220 grader 8-10 minutter. Dog pass på at maskinen er kraftig nok til å takle å elte deigen i 10-15 minutter. 5 dl melk (varmes til 37 -40 grader)
Det er anti-kreftfremkallende Havregryn har lignans og fytoøstrogener som er to viktige ingredienser som bidrar til å forhindre hormonrelaterte kreftformer
Takk for tilbakemelding. Kremete kylling gryte 2017-10-19 13. Du trenger 6-7 ferske overlår fra kylling, får du ikke tak i overlår kan du bruke kyllingklubber eller kylling lår. Bruker du små klubber må du kanskje beregne litt flere pr person 3 ss smør 3 fedd hvitløk En liten vårløk 1 ts hakket rød chillipepper 1/2 ts salt 1/4 ts pepper 1/4 ts tørket timian 1/4 ts tørket oregano 1/4 ts tørket basilikum 1/4 ts røde pepperflak 25 gram revet parmesan (1/4 cup - 2 ss ) 20 gram soltørka tomater (1/3 cup - 2,5 ss) 1,2 dl krem fløte 2,3 dl kyllingkraft (fra kyllingbuljong) Små Armandine poteter. Forarbeid Sett stekeovnen på 220 grader Hakk opp hvitløk, chili, vårløk og soltørkede tomater Mål opp krydderet på en tallerken eller i en skål - ha salt og pepper for seg selv Rasp parmesan og mål klar fløte, kylling kraft og smør Gjør klar potetene i en gryte med vann og litt salt Legg overlårene på en tallerken med skinnsiden opp og strø over salt og pepper. Lage retten Sett på en stekepanne på nest sterkeste varme og ha 2 ss smør i pannen når smøret har smeltet og begynner å kruse legger du oppi overlårene med skinnsiden ned Stek kyllingen 3 minutter på hver side, ta de ut av pannen, legg på en tallerken og sett til siden. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte - rør og la det småkoke i 3-5 minutter Ha oppi kyllingen med skinnsiden opp, strø over vårløk Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi. La steke i 25-30 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Med engang du har satt pannen i ovnen setter du potetene til koking, de skal koke i 15 minutter, stikk med en kniv og ta de av så fort de er gjennomkokt, koker du for lenge sprekker og smuldrer potene opp. Ha smør eller olje i en panne på full varme, ha oppi de hele kokte potetene, krydre med salt, pepper og paprika pulver, stek mens du vender potetene, 2-3 minutter eller til de har fått en fin brunfarge på utsiden. 3 ss smør 3 fedd hvitløk En liten vårløk 1 ts hakket rød chillipepper 1/2 ts salt 1/4 ts pepper 1/4 ts tørket timian 1/4 ts tørket oregano 1/4 ts tørket basilikum 1/4 ts røde pepperflak 25 gram revet parmesan (1/4 cup - 2 ss ) 20 gram soltørka tomater (1/3 cup - 2,5 ss) 1,2 dl krem fløte 2,3 dl kyllingkraft (fra kyllingbuljong) Små Armandine poteter. 2 ss smør i pannen når smøret har smeltet og begynner å kruse legger du oppi overlårene med skinnsiden ned Stek kyllingen 3 minutter på hver side, ta de ut av pannen, legg på en tallerken og sett til siden. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte - rør og la det småkoke i 3-5 minutter Ha oppi kyllingen med skinnsiden opp, strø over vårløk Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi. La steke i 25-30 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Med engang du har satt pannen i ovnen setter du potetene til koking, de skal koke i 15 minutter, stikk med en kniv og ta de av så fort de er gjennomkokt, koker du for lenge sprekker og smuldrer potene opp. Ha smør eller olje i en panne på full varme, ha oppi de hele kokte potetene, krydre med salt, pepper og paprika pulver, stek mens du vender potetene, 2-3 minutter eller til de har fått en fin brunfarge på utsiden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.