Mi erfaring med desserbuffetar er at eg er redd for at det skal bli for lite, folk forsyner seg over evne, og det vert masse restar både i serveringsskålene og på dessertasjettane
Med flere små multerester i frysen falt valget på dem. Fordel dette i de porsjonsglassene du vil ha, du kan og snu dem påentallerken for servering pådenmåten
Jeg vet ikke med dere men jeg spiser ofte medøynene. Evt litt revet parmesan og balsamico påtoppen. Når noe ser innbydende ut er du nesten garantert at det smaker godt også
Tin bærene og bananen litt på forhånd slik at det blir medgjørelig i smoothiemaskinen. Som du ser på bildet så ble min veldig tykk fordi bærene var ganske fryst
Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planenmeddenne, men som ble gjenglemtpåbutikken
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Det er alltid kjekt å ha butterdeig liggende i fryseren, de er så enkle å fylle med godsaker og så smaker det jo så godt, som disse deiligewienerbrødene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.