Deigen vil være klissete. Strø litt mel over deigen, og sett den til heving. Kna litt mel inn i deigen før du triller den i pølser, og deler pølsene i biter
Bland gjær i det tørre, og rør det hele sammen til en løs deig som ser omtrent slik ut. Hev på lunt sted i omtrent 45-60 minutter, og fordel deigen over i to (2 L) eller 3 (1,5 L) brødformer
Deigen. Den beste måten å oppbevare de er i en lufttett beholder. Deigen skal være ganske tykk. Oppbevar deigen i en luftett beholder i kjøleskapet over natten
Den bør være fudgy, myk og litt klissete- med en rik smak av deilig sjokolade, nesten konfektaktig. Litt planlegging er kaken så absolutt verdt- en deilig brownie for sjokoladeelskere
400 g kjøttdeig. 400 g karbonadedeig. Om du ikke er vant til å bruke karbonadedeig går det helt fint å bruke kun kjøttdeig, men vi liker å blande 50/50
I dag skal jeg friste dere med denne himmelske browniesen pyntet med et hjerte av melis. Denne herligheten faller garantert i smak hos alle kake og sjokolade elskere
Ingen jul uten risboller her i huset. Unga elsker dem og jeg ender som regel opp med å lage 2 posjoner (vi er en familie på 6- meg selv, min mann og 4 gutter i tenårene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.