1. Ikke
sammenlign deg med andre. Da mener jeg ikke at man skal slutte å lete etter inspirasjon blant med mennesker, men at man ikke skal sammenligne seg selv med dem. Du skal aldri føle deg dårligere enn andre mennesker fordi du ikke mesterer ting like godt eller ser ut som dem. Det er nemlig din personlige framgang som teller
Konkurransen går rett og slett ut på å skape julestemning over det norske land, og det einaste man må gjere for å bli med er å ta bilde av det som gir deg julestemning og merk/tag bildet med #juleprix og @coop_norge
For de av dere som har fulgt meg en stund vet at jeg elsker nugatti. Det er ikke for ingen grunn at jeg alltid sørger for å ha en boks stående i skapet, for er jeg fysen på noe søtt er alltid en teskje eller to med Nugatti innafor
Luksusen med å bo i Tromsø, er å kunne få kveite så fersk at du nesten må svømme etter den. For et par dager siden, kom det en vakker, pinfersk kveite på par og tjue kg til husholdet
I ALLE FALL NÅR SUKKERBRØDET BLIT PYNTET ETTER ALLE KUNSTENS REGLER. Kjenner du dendeilige duften. Jeg kan nesten kjenne lukten av nystekt sukkerbrød bare ved å se på bildet
Marengs er supergode kjeks / godteri laget av eggehvite og sukker. De blir ofte omtalt som “forgotten cookies”, og i noen tilfeller blir de tilsatt diverse smaker
Det var en kveld i hvor vi var på besøk hos et vennepar av oss som er over middels interesserte i mat og vin, og fikk servert verdens beste franske løksuppen som vi noen gang har smakt
Vi har opptil flere jegere i familien, og det drypper litt på oss innimellom. Villsvin er kanskje ikke noe alle har liggende i fryseren, men jeg anbefaler å prøve det en gang
Hei dere. Håper dere nyter denne lørdagen, det ble jo brått julestemning igjen med all denne snøen. Stek kyllingen først sammen med tomatpuré, krydder og sirup
Nå er det virkelig frukt og bærtider. Med andre ord, det er tid for likør. Men som med så mye annet, ble urtemedisinen kjapt et nytelses middel i stedet for medisin
Stek til pølsene er lett gyldene. I dag fikk jeg endelig min Ankarsrum Assistent inn på kjøkkenet. Da måtte jeg selvsagt prøve ut mandelkvernen som jeg har hørt så mye positivt om
Gode kokebøker kan leses som romaner. De kan også leses som kulturhistorie. Forlagene har sendt meg den ene boken etter den andre, og de er mer og mer blitt min foretrukne sengelektyre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.