1 Ingredienser
4 dl yoghurt 1 stk frisk slangeagurk 1 ss frisk dill, hakket 1 stk løk stk salt stk pepper Send handlelisteHell yoghurten over i en dyp bolle og rør den helt jevn. Skjær agurken og løken i små terninger. Bland dette i yoghurten sammen med hakket dill og smak salaten til med salt og pepper. La salaten stå kaldt og tildekket, gjerne i kjøleskapet, og server den som hors d`oevre (forrett) eller vanlig salat. Tips:
Denne salaten er perfekt til grillet lam eller annen type grillmat, til røykt fisk eller som del av et koldtbord. Sheek kebab eller sish kebab er kanskje den vanligste å servere denne salaten til - se oppskriftene her Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne Få dagens rett som nyhetsbrev Her får du svært så praktiske kokketips
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.