Server med bær eller bærsaus. Denne gangen prøvde eg meg på ein sukkerfri variant med kesam. PannaCotta er superenkelt å lage og den smaker nydeleg med bær på toppen
Gjort litt om på oppskirften i dagens innlegg, men begge to er gode. Enkel oppskrift med få ingredienser, og det går relativt fort å lage den (ønsker du kun bringebær pannacotta, så dropper du berre limesafta) -
Når jordbær blandes med sukker og får stå en stund i kjøleskapet, vil bærene etter hvert begynne å safte seg slik at du får jordbær som ligger i en nydelig jordbærsaus
Lag pannacottaen noen dager før servering, dekk over med plastfolie og sett i kjølekapet. Syren fra appelsinlaken gjør at pannacottaen skiller seg om den står for lenge i samme glass
Pannacottamed lune bær. Fremgangsmåte Legg gelatinplatene til bløt i litt kaldt vann i et par minutter, smelt de deretter i en kjele sammen med litt vann
Smak til med sukker til du har ønsket smak og sødme på bjørnebærsausen. Denne gangen lagde jeg en nydelig bjørnebærcoulis ("coulis" er bare et fjongt navn på ulike typer hjemmelaget bærsaus )
pannacottamed sjokolademousse, toppet med espressosirup. Oppskriften på pannacotta fant jeg på matprat, mens sjokolademoussen kjøper jeg ferdig i pose og pisker sammen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.