Fårikålens Venner er en ekte grasrotbevegelse, bestående av lokalt innstiftede fåreninger med full styrings- og oppløsningsrett, uten noe som helst ansvar eller rapporteringsplikt utover hva de lokale vedtekter måtte diktere
De siste par ukene har vært slitsomme, og jeg gleder meg veldig til å spise frukt og bær i morgen. Ikke bare har jeg masse cravings, men vekttapet går også veldig sakte om dagen
Altså, powerwalk med helning - jeg er ikke helt i løpemodus for tiden. Torsk med eple- og paprikakrem. ♥ Skjær eple og paprika i mindre terninger og rør med gresk yoghurtog sennep
januar – er det ikke da «alle» skal ha en detox, spise magert og trene til svetten spruter. Jeg vet at det sjeldent varer dersom man går for hardt ut, så jeg fortsetter som vanlig og gjør som jeg alltid har gjort
I dag var det veiedag igjen, og jeg har gått ned – 0,2 kg, tilsammen ned – 4,9 kg på drøye to måneder. Jeg møtte ei venninne på Løkka i dag også gikk vi til byen, passet bra med karbo dag så jeg koste meg med litt vin 0,2 kg
Og i natt skjedde det jeg visste kom til å skje en gang i løpet av startfasen. Klokka halv fem på natta våknet jeg av skikkelig hjertedunk, frysninger og en kvalme jeg aldri har kjent maken til
I går var en veldig god dag på alle måter, jeg følte maten gikk veldig bra og jeg ble ikke sjesken, kanskje det har noe med at jeg var på butikken og handlet litt flere alternativer
Grøt er for mange blitt en populær frokostfavoritt, noe den også har blitt hos meg. Man trenger ikke spise kjedelig, smakløs havregrøt med kanel og sukker
Det finnes et utallige måter å tilberede pannekaker på, men Matnyttig er såpass tradisjonell å velger å fylle de med blåbær, sirup eller bacon og sukker
Her kommer hvertfall en oppdatering for dere (og meg selv). Stekt ytrefilet av svin med isbergsalat, agurk og rømme dressing og et stekt egg ved siden av
Første helg uten godis og brus. Gikk i grunn veldig greit å holde seg unna brus og godis. Har enda ikke kommet helt i mål på treningsmetoder og kosthold, men jeg stresser ikke helt ennå
Da unngår du at den sprikker under steking og den gjør maten du tilbereder utrolig saftig og god. Legg steken i romertopfen og tilsett så de grønnsaker du måtte like og har i hus, i dag benyttet jeg
Bløtkaker lager jeg jo ofte, og vi MÅ alltid ha bløtkake til bursdager her i huset. Men bløtkake UTEN potetmel eller bakepulver og at man skal varme opp egg og sukker, det hadde jeg aldri gjort før, og syns det var TOTALT unødvendig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.