I dag har jeg laget oksestek med en herlig kraftsaus. Detter blir en middag som er utrolig enkel og lage og steken blir så møyr den bortimot ramler fra hverandre
Lurer du på om du skal melde deg på Kakekrigen, har jeg bare en ting å si. Så til dagens kake som jeg har prøvd meg fram med mange varianter, og dette er den beste utgaven av kaken jeg presenterte på Kakekrigen i kveld
Fårikålens Venner er en ekte grasrotbevegelse, bestående av lokalt innstiftede fåreninger med full styrings- og oppløsningsrett, uten noe som helst ansvar eller rapporteringsplikt utover hva de lokale vedtekter måtte diktere
Jeg bestemte meg for å kombinere noe av det jeg kan å lage med sjokolade i en kake. Kaken ble først bakt og testet på noen i familien, og den falt godt i smak, dermed var jeg fast bestemt på at dette måtte bli et godt valg
Nord-Norge leder i den konkurransen. Det er ingenting som kommer opp mot en tur til Nord Norge når det gjelder å spise kaker, å beundre kaker å tenke at nå har jeg fått nok kaker
Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano. Her kommer et knippe av mine tapas-favoritter for tiden
Begynn gjerne med dressinger og råvarer som dadler og spekeskinke dagen før festen. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.