Kjempe sunt og utrolig godt. Her harjeg med meg det som ble igjen i fra middagendagen før. Lag litt mere enn du trenger for middagen, så har du lunsj til dagen etter
Begynn gjerne med dressinger og råvarer som dadler og spekeskinke dagen før festen. På denne måten har de en rett kant, som de kan stå på i serveringsfatet
Som helgekvelder, i bursdagsselskap eller på kino. Test noen dager uten sukker OG andre matvarer med mye karbohydrater, så kan det hende du får deg en aha-opplevelse
Jeg måtte bake de i kveld og tar de med på jobben i morgen, da blir jentene sikkert glad. ♥ eller en gave til de som har alt i en søt og fin boks med stor sløyfe på ♥
Jeg er så heldig at jeghar to stekeovner, så samtidig som steken står i ovenen harjeg skrellet og kuttet potene mest helt gjennom i skiver, deretter legger jeg de i en form og strimler over litt olivenolje med balsamico, så drysser jegpå de krydder jeg liker og litt salt
For å si det sånn for de som ikke bruker ekstrem medisiner oghar vanskelig sykdom, kan gjøre det. Lag blandingen hver eneste dagog ikke la den stå lengre enn det nødvendig
Boken inneholder både middagerog snacks, og til nå harjeg bare testet ut noen middagsretter. Derfor tenkte jeg at jeg i kveld skulle prøve meg på noe av det søte hun hadde å tilby, ogjeg angrer ikke ett sekund
Er allerede i gang med kosedress til Kenneth, og blir den vellykket venter det en på Emma også. Er jo veldig gøy å kunne si at man har sydd den selv også
Spekemattallerken på sveitsisk tog mellom Basel og Lugano. Gleden ved å kjøpe med seg en Parmaskinke, for så å skjære den opp på eget kjøkken skal ingen ta fra oss
Alle monner drar, ogpå ett område gjør jeg en innsats hver dag. Ellers la jegpå kyllingbrystet (fylt med soltørkede tomater og fetaost) i biter, serranoskinke fra sommerferien, en kvart løk og mozzarella
Men altså det kom inn Nisser når jeg var der nedeog leverte litt "utgåtte" ting for meg. Og til venstre ser du den nye Nisseboka mi som jeg fant på Sareptas Krukke skal kikke innom der sener også plutselig er det en nisse som venter på meg
Lillemor ogjeg gjorde ferdig alt til Bursddags selskapet. Egentlig skulle det være en hundegenser, men siden vi skal ha Bursdags selskap senere i dagLørdag
For noen dager siden lå det tre nybakte brød på kjøkkenbenken. Men rett som det er må man ty til "god gammaldags" gjærbakst likevel, og da er det ingen vei utenom
Disse nøt jeg en onsdags morgen,kjapp å lage,få ingredienser,og helt fantastiske. Best når de er ferske, men kan og varmes opp igjen i brødrister dagen etter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.