- Må du det. For å ha en vakker dag i sitt perfekte liv, må man naturligvis planlegge litt. - Det er bare en halv teskje chili i hele marinaden, sa jeg
Bland deigen grovt i en bolle og pakk det inn i et håndkle til neste dag. Da får du et slikt nydelig brød som holder seg i mange dager og er like ferskt
- Skal vi lage en ceviche. De kommer alltid til Oslo i påsken, og det er blitt en tradisjon at vi har en dag sammen hjemme hos oss, med god mat og god stemning
2 stk Om du ikke skal lage brødet i helgen kan det være greit å fordele brødlagingen over 2 dager ettersom kornblandingen skal ligge til bløt. -Julia- 5,5 timer Antall. 2 stk Om du ikke skal lage brødet i helgen kan det være greit å fordele brødlagingen over 2 dager ettersom kornblandingen skal ligge til bløt
Fårikålens Venner er en ekte grasrotbevegelse, bestående av lokalt innstiftede fåreninger med full styrings- og oppløsningsrett, uten noe som helst ansvar eller rapporteringsplikt utover hva de lokale vedtekter måtte diktere
♥ 1-2 ss sitronsaft. ♥ 2-5 ss vann. 1-2 ss sitronsaft. 2-5 ss vann. Siste nytt i veganerverdenen. Alpro Naturell soyayoghurt har fått ny og “forbedret” oppskrift
I dag kommer oppskrift og fremgangsmåte på det jeg lagde. Legg gelatin-platene i bløt i kaldt vann. Du kan også ha litt jordbærcoulis over om du har lyst men i dag valgte jeg å ikke bruke det
Og hva i alle dager er egentlig za’atar. Selv om det meste her på bloggen kan lages med ingredienser som kan kjøpes på et helt vanlig norsk supermarked er det jo en gang sånn at til maten jeg lager bruker trengs det av og til ingredienser som er typiske for Midt-Østen og Tyrkia som dessverre ikke er så godt kjente i Norge
Noe godt har jeg spist den siste uken også, og her kommer den foreløpig siste PSMF-matrapporten. Endelig har jeg kommet til den siste dagen i denne runden med PSMF
Jeg har til og med tenkt til å ha helt treningsfri i dag. Vi skal ha middagsrester fra i går, men her er en sunn fiskemiddag til de som ønsker en litt lettere start
Hverdag. E-post. I dag arrangerte jeg siste Sunt og søtt kurs på denne siden av sommerferien. Mens jeg pakket innholdet i kjøkkenskapene mine ned i fire pappesker i dag tenkte jeg at dette kunne jo være et intressant blogginnlegg
Jeg startet dagen med å lage en ny porsjon lavkarbo rundstykker. I dag var det veiedag igjen, og jeg har gått ned – 0,2 kg, tilsammen ned – 4,9 kg på drøye to måneder. Jeg møtte ei venninne på Løkka i dag også gikk vi til byen, passet bra med karbo dag så jeg koste meg med litt vin 0,2 kg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.