Grei fremgangsmåte, så hiv deg på saken om du trenger en fin fordøyelseshjelper til julemiddagene. 1 barneskje SALT, en halv KÅL OG en ss KARVE. Gyv løs med klubba eller hva du måtte ha for hånden til du ser at vannet slipper, du kan også ha over en 1 ss karve før du starter. Ferdig, tok 5 dager denne gangen. 5 dager denne gangen
Middagen var skinkestek, brun saus og rosenkål. Frokosten idag er Ingers lavkarbobrød med meierismør, kokt egg (2 stk), en jumbokopp te (Gul Lipton) og litt friske bringebær som avslutning. 1ss av denne som saus til lunsjen. Stek en liten skinkestek og beregn 100-200 gram pr. person (jeg har 150 gram her). Sausen lages av kjøttkraften sammen med 3 dl vann og 1 teskje johannsbrødkjernemel (fåes kjøpt i helsekosten og store matbutikker) som ristes sammen. Ha i 1 dl kremfløte og en liten sprut med kulør
Siden dette er Norge sin nasjonalrett skulle det vel bare mangle at retten har sin egen dag. I anledning av fårikålens dag som er i morgen, tenkte jeg at kunne dele oppskriften på en klassisk fårikålgryte som vi benytter her i huset
Sukker, kremfløte og smør has i en stekepanne og putres til karamellkonsistens. Dag 3 av Kakekrigen var oppgaven å imponere med sjokolade. Formen jeg har brukt er 18 cm i diamenter. 1 egg. 100 g 55% kokesjokolade. Stekes på 180 grader i ca. 1,5 dl kremfløte. 1,5 dl kremfløte. 1 eggeplomme. 40 g hvit sjokolade stekes på 130 grader i ca. 10 – 15 minutter. 1 egg
Da har jeg prøvd meg på den siste utfordringen jeg fikk fra Hele Norge Baker. Da var den siste utfordingen fra Hele Norge Baker ferdig og mine to oppgaver er ferdiggjort
I dag var eg ute og henta den siste rarbarbraen eg syns eg med godt samvit kan ete. Det einaste artige ved det var at både eg og bror min vart lagt inn på sjukehus same dag
I går vart det pannekaker og i dag kjøtkaker. Til dessert i dag laga eg rabarbrakake i langpanne. Eg plukka ikkje 14 stilkar i dag, men det vart 1900 g rabarbra, noko som gjorde kaka endå betre. Eg sette steiktemperaturen ned til 150 grader og steikte kaka omlag 20 minutt ekstra for å vere heilt sikker på at ho ikkje vart rå inni. 14 stilk. 1900 g rabarbra. 150 g
Gårsdagens lille treningsøkt ble en liten halvtime på tredemølla her hjemme. Fortsatt god tors(k(dag. 1 brokkoli. 1 eple. 1/2 paprika. 1 ts sennep. ♥ Bak torsk i ovnen på 180 grader i 16-17 min, ha salt og pepper over etter steketid. 1 brokkoli 1 eple. 1/2 paprika 5 ss gresk yoghurt. 1 ts sennep
Jeg startet dagen med å lage en ny porsjon lavkarbo rundstykker. I dag var det veiedag igjen, og jeg har gått ned – 0,2 kg, tilsammen ned – 4,9 kg på drøye to måneder. Jeg møtte ei venninne på Løkka i dag også gikk vi til byen, passet bra med karbo dag så jeg koste meg med litt vin 0,2 kg
I går var en veldig god dag på alle måter, jeg følte maten gikk veldig bra og jeg ble ikke sjesken, kanskje det har noe med at jeg var på butikken og handlet litt flere alternativer
Denne smaker supergodt, med en fløyelsmyk konsistens akkurat som rømmegrøt. Grøtens dag. Morgenen etter har grøten fått en kremet, deilig konsistens som bare er helt fantastisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.