Skikkelig lettvint og god klubbmat eller som familiemiddag til hverdag eller helg, denne enkle kyllingretten passer til det meste, den er rask å tilberede, mye kan gjøres ferdig på forhånd, og det er enkelt å doble ingrediensene hvis du skal lage mat til mange
2. Sunn kylling- og grønnsaksform. Hei. Denne kylling- og grønnsaksformen lagde jeg til middag i juleferien når familien min kom hjem etter å ha vært på fjellet et par dager
Crispy og sunn snacks. 15. 10. 2014 kl. 13. 35 i. Lunsj. 7 kommentarer. Hei. Lille lørdag og halvveis i uka. Og jammen meg er vi veldig snart halvveis i oktober også
Dette er crispy risboller med karamell, sjokolade og marshmallows. Disse er utrolig crispy. Dette er crispy risboller med karamell, sjokolade og marshmallows
Det virker nesten som om grønnkål er en av tidenes hotteste trender innen sunn mat. Litt rart synes jeg siden grønnkål er overhodet ingen nyhet her i Norden, og noe som stortrives i vårt kalde klima
Lagde deilige crispy blomkål m/ deilig spicy saus på lørdag, under finner dere oppskriften. Crispy og spicy blomkål m/ marinarasaus – 2 pers. Dypp blomkålbitene i eggbladningen og deretter i panko før du legger dem på bakepapir i en langpanne og steker dem i ca 30 minpå 200 C, eller til de er gyldne og crispy
De er skikkelig crispy og kan lett lages opp på forhånd. Her har dere oppskriften på noen fantastisk gode kyllingvinger med asiatisk vri som man lager i ovnen
Heisann,og god kveld. Da er det helg igjen da, synes ukene bare flyr avgårde. Har gått meg en lang tur i finværet i dag og lagde deilig burger til middag
Kyllingburger med avokado. Kyllingburger. Kyllingburger med avokado. Hei dere. Hamburgere er en veldig populær helgemat, men du kan også spise det en dag du har lyst på noe godt, saftig og som går fort å lage
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Ja, dette høres bedre ut på engelsk enn norsk, og smakte veldig godt. Til 1 rull bruker du. 1 brødskive uten skorper (må være litt saftig, så det ikke blir ødelagt når det rulles)
Supercrispy og sunn granola med kjempegod smak. Denne oppskriften har forslag til ingredienser, og så kan du velge om du vil gjøre det likt eller endre på den
Resultatet ble 4 velsmakende kyllingburgere, crispy på utsiden og saftige på innsiden. Pensle stekepannen med litt olje og stek burgerne i ca 5-6 minutter (avhengig av tykkelse) på hver side eller til de er gjennomstekt og har fått en gylden, crispy overflate
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.