Sett til side og hent frem en ren skjærfjøl. Krydre bitene med salt og pepper. Ha litt mer olje i gryten og stek sopp og løk noen minutter, til løken er blank og myk og soppen har krympet en del
Jeg opplevde at dette var altfor lite, for deigen skal være relativt løs, så det er bare å spe til den har deigkonsistens men er litt mer klissete enn enkelt er å hanskes med
Skanken er faktisk ganske magisk når det kommer til kombinasjonen varme og tid. Alt som gjør skanken seig endrer seg og gjør at kjøttet blir mørt og rett og slett fantastisk på smak
Ikke rart hamp frø blir kalt for "moren til all mat". Hamp har i en årerekke vært brukt industrielt og blant annet til å lage møbler, tøystoff, papir, drivstoff og maling, men nå jeg vil veldig gjerne skrive litt om hampfrøene som supergfood
I går fikk dere en kjapp innføring i hva kalorier egentlig er og hvorfor du faktisk trenger dem. Men noen ganger får man i seg litt flere enn man trenger, og hva gjør man da
Oppskrifta eg kjem til å presentere er denne oppskrifta på frosen ostekake som eg har fått av Heidi. Kvar haust kjem det ein bil frå Austlandet til Volda som sel frosne bær, og i haust selde denne bærmannen steinfrie kirsebær
Smak til med salt og pepper. Noe jeg raskt omformulerte til en ekte høstmeny. Siden jeg mener at alt som kan feires, skal feires, planla jeg en bedre middag
Ha alt i en form og sett den i ovnen - så går resten av seg selv. Tilsett gjerne hermetiske hakkede tomater sammen med buljongen i trinn 1, for ekstra smak
olje og smør eller olje til steking. salt, pepper. Forslag tilsmaktilsetning. 1-2 dl hvitvin , rødvin , eplemost eller vann + buljongterning til utkok av pannen. 3-4 ss likør eller annen smaktilsetning
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.