Dagens søte fristelse er “Chocolate Crunch Cake with Marshmallows and pistachios ” en oppskrift som er tatt ut fra Peggy Porshen sin nye, fantastiske bake-bok
Bland fyllingrediensene sammen til en jevn røre, gjerne med miksmaster eller kjøkkenmaskin. 100 g mandelmel (ikke fettredusert) eller malte mandler. 3/4 dl sukrin/splenda (jeg bruker nesten bestandig en 50. 50-blanding, for da synes jeg det blir best). I det første forsøket mitt, altså forrige helg, lagde jeg min egen "proteinnugatti" av 10 g kakaosmør, 10 g kakaomasse, 10 g sjokoladeproteinpulver og litt stevia dark chocolate, og det er denne versjonen som er avbildet under. ^-^ 100 g mandelmel (ikke fettredusert) eller malte mandler. 3/4 dl sukrin/splenda (jeg bruker nesten bestandig en 50. 50-blanding, for da synes jeg det blir best)
Bland det forsiktig inn i røra med hjelp av en slikkepott. Dagens fristelse er en utrolig god, “delicous” , fløyels- myk chocolatecheesecake – den bokstavelig talt smelter i munnen
Bland det godt sammen med hjelp av en slikkepott. ” Oreo Cheesecake & Chocolate Cookies ”. Legg dem på en kledd bakeplate, gjerne med litt avstand fra hverandre
Ingredienser2 ss proteinpulver(sjololade)5 sa havregryn2 ss kokosstrø1 ss raw cocao2 ss agave sirup/raw honey2 ss naturlig peanøttsmør1-2 ss cocosa Fremgangsmåtemix alle ingrediensene og rull de ut som kuler, så sett de kjøleskapet til de skal nytes
Process the biscuits, peanuts, dark chocolate chips and butter for the base in a food processor. Spoon and spread the topping very gently over te top of the cake, being as careful as possible to avoid breaking the surface of the cheesecake
På mandag er det premièren for Kakekrigen på kanal FEM. Hell kremost i en bolle sammen med sukker og tilsett den avkjølte og halvstive gele, bringebær blandingen
Ha papirformer i et standardmuffinsbrett. Men nå følte jeg at det var på tide å gjøre noe kreativt igjen, så da bestemte jeg meg for å pusse litt opp på siden, samt og bake disse saftige og gode sjokolademuffinsene
Chocolate chip banana bread muffins (recipe adapted from Noshing with the nolands). I love the banana taste with the dark chocolate bites and how it's quite dense, but still super moist
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.