Så hvis du er «lei» av fløtegratinerte poteter som tilbehør så prøv denne vrien en dag. Jeg er veldig glad i fløtegratinerte poteter, så her om dagen testet jeg å fløtegratinere chips, og det ble kjempegodt
Dette var en middag som jeg "svoppet" sammen på 1-2-3 etter trening i går. Alt du trenger er. 1 stor søtpotet (eller 2 små)1 liten kålrotsalt/pepper/hvitløk/rapsolje20cm purre1 pk sukkererter1 pk go´magerpølse fra Gildelitt smør til stekingen klatt kesam eller sennepJeg satt på ovnen med en gang jeg kom inn døra - på 225 gradre
En fantastisk erstatning til masseprodusert chips med årelang holdbarhet og usunne fettstoffer. Med hjemmelaget chips kan du selv bestemme fettinnhold og fettkilde - perfekt
En fantastisk erstatning til masseprodusert chips med årelang holdbarhet og usunne fettstoffer. Med hjemmelaget chips kan du selv bestemme fettinnhold og fettkilde - perfekt
Jeg har lenge hatt planer om å lage chipsav svartkål og grønnkål, og i vår sådde jeg flere sorter. Vi knasket svartkålchips med hasselnøtter og nøt en god champagne
Bønnepostei er en stor påleggsfavoritt hjemme hos meg. Kok selv eller kjøp økologiske på boks. • Alt du trenger er bønner, hvitløk, løk og godt krydder – mye av det har du sikkert på kjøkkenet allerede
Fordi her bruker vi bare det ypperste av kvalitet. Slik avkjøles væsken raksere. Avkjøl og nyt. Avkjøl blandingen til den er lunken og holder cirka 37ºC
Skyll kikerter under rennende vannSurr en håndfull av kikertene i en panne med litt olje og en klype saltSkrell avokado og fjern kjernenMiks avokado, resten av kikertene, sitronsaft og paprikakrydder i en blender eller med en stavmikserSpe på med olivenolje til ønsket konsistensHa dippen i en passende bolle og pynt med de stekte kikertene på toppenSkjær grønnsakene i tynne skiver, benytt en ostehøvel eller mandolinLegg de i en bolle med kaldt vann for å fjerne stivelsen slik at de blir sprøLa de renne godt av og stek eller friter de i varm oljeLegg chipsen over på kjøkkenpapir slik at overflødig olje absorberesServer med en klype salt og hummusdip
Siden den gang har jeg laget all verdens varianter, og i dag skal du få en klassisk oppskrift av meg, på en spicy tomatsuppe, servert med fullkornsmakaroni, basilikumblader og kokt egg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.