Slik lager du spinatpannekaker - enkelt, suntog godt. Dagens rett er spinatpannekaker som er et sunt måltid både til frokost, lunsj eller til middag som vi hadde idag
Denne retten er inspirert av en salatoppskrift jeg leste i yndlingsbladet mitt Maison mat og vin. Jeg serverte salaten sammen med kylling og det ble en deilig rett som var super å spise før trening
Nå står en ny deig til heving, denne gang med hvetemel, og jeg håper det blir like godt (og får litt finere stekeskorpe enn forsøk nummer én - jeg syns spelt oppfører seg veldig rart i så måte)
)I morgen kommer det mer info om iHerb-pakkene jeg fikk i går. Jeg lovte dere et eget innlegg om kikertpannekaka jeg skrev så vidt om i et innlegg for noen dager siden, og her får dere det
Det er ogsåveldig enkelt å lage selv, da har du mer kontroll på hva du får i deg, enn når du kjøper ferdiglaget som gjerne inneholder mange kunstige konserveringsmidler oge-stoffer
Kjør alle ingrediensene gjennom juiceren og ha den ferdige juicen over i et glass. Jeg begynner å drikke på den etter et par dager og lar den stå og gjære videre til glasset er tomt
- Varm opp olje og krydder. - Kutt opp brødskivene i passelig størrelse. Butikkjøpt krutonger inneholder alltid(/ofte) mye ugunstig fett av typen herdet fett eller palmeolje, og man har null kontroll på innholdet selv
Skjær svinefileten i fine biter etter ønske, fres de i en varm panne, salt og pepper. Mens grønnsakene freser rører du ut buljongterningen i vannet, rører i karri og heller det over svinefileten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.