En deilig og smaksrik mariande som setter en ekstra spiss på kyllingmiddagen. Nammis. Enten du skal grille, steke eller ovnsbake kylling hever du smaksopplevelsen flere hakk med en god marinade
Ingredienser til kyllingmarinaden. Ingredienser til kyllingmarinaden. Hvis du vil ha en liten variasjon på kyllingfiletene, anbefaler jeg disse kyllingspydene
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Chilenerne spiser ikke så ofte pølser slik vi gjør det. Det skal helst være mer fyll på. For de som ønsker et sterkere fyll på lager de gjerne "pebre" eller "chancho en piedra" til
Start først med å steke kyllingmarinaden i godt med rapsolje. Kanel + kylling = elsk. At kanelen duger til masse annet enn risengrynsgrøt er faktisk relativt nytt for meg, og igår fikk denne barkesaken dominere lørdagsmiddagen her i gården(eller strengt tatt broderens gård)
Tilbehøret skal helst ikke overdøve den smakfulle kyllingmarinaden. Disse saftige kyllingspydene smaker friskt av sitron, litt søtt av akasiehonning og krydret med hvitløk, pepper og persille
Du kan koke ned sausen sammen med honning, hvitløk og ingefær for en fantastisk kyllingmarinade, eller gjøre det enkelt og marinere kyllingene noen timer med Sriracha sausen blandet med litt annet snadder
Har laga kyllingmarinade av sirupen og bruka det på dessert. God morgon. I fjor på denne tida var eg heilt imot å ta over garden, det kom ikkje på tale
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.