Kanskje noken har glømt vekk en tidligare gjenganger, eller kanskje nye lesee vil prøve seg. Idag har eg en typisk helgemiddag til dere, søtpotet lasagne
Lesmer om vinen lenger ned i innlegget. SKREI - er en av de beste fisketypene vi har i Norge. Kjøttet er hvitt og delikat, har en fin fasthet, og ikke minst – en fantastisk smak
Dette trenger du. - 500 g blåbær- 1/2 dl sukker- 1 ss potetmelSmuldrelokk- 2 dl hvetemel- 3 ss sukker- 75 g margarin eller smørBle du fristet. Lesmer 500 g blåbær. 1/2 dl sukker. 1 ss potetmel. 3 ss sukker. 75 g margarin eller smør
Kaka kan fint stå nokre dager i kjøleskap, så den kan lages dagen i forveien. Kaker. Kokoskrem får du når kokosmelk (ikkje light) står kaldt i kjøleskap, helst over natta
Lesmer om xanthan her. Jepp, softis er nam. Lesmer om xanthan her. mai er på g og ikke minst sommerener det vell passende med en oppskrift på hjemmelaget softis
Lesmer om Excellars AS HER. Lammeskank er noe av det beste jeg vet. Og selv om lam blir mest brukt i høst og vintersesongen, blir det brukt året igjennom hos oss
Når Novemberer omme skal butikkhyllene vere fylt opp med ulike kjøttdeigtyper uten salt og vatn, og dette synes eg er eit fantastisk tiltak da kjøttdeig er en matvare som går igjen hos dei fleste norske heimane
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.