Rasp parmesanen fint eller grovt og fordel i små hauger på en bakeplate med bakepapir. Parmesanchips er en lyxig liten rett som passer perfekt på tapasbordet selv om det vel strengt tatt er italiensk ost
Hvem liker ikke kombinasjonen av avocado, scampi og parmesan. Parmesanchips. Ertene tilsetter en fin sødme til den nøtteaktige avocadosmaken, og sitronen tilsetter friskhet
Det er så lett å ty til en pose når man skal lage tomatsuppe, man tror ofte det er så innviklet å lage suppen selv fra grunnen av, egentlig er det nesten like raskt som å lage posesuppe og du har den fordelen at du kan tilsettte forskjellige ingredienser alt etter hva du kar i kjøleskapet
Liker du løk og er glad i cashewdip'er så må du prøve mine rå løkringer. Jeg har prøvd å lage løkringene med både vanlig løk, rødløk og edelløk og det ble best med edelløk
Jeg hadde et kokt egg ogparmesanchips. Jeg elsker jo å lage mat og nye kjøkkendingser er spennende. Parmesanchips lager du ved å kutte ost i små biter, legg på bakepapir i ovnen til det smelter og avkjøl
Parmesanchips - Riv parmesan og legg i små hauger på bakepapir. Nå er det jo julebordstider og noen pleier jo også å lage sitt eget julebord eller førjulsfest med venner eller familie
Parmesanchips lager du ved å rive parmesanost på et rivjern, dekk en stekeplate med bakepapir og legg på små topper med ost, la det være god avstand mellom toppene
Et alternativ til parmesanskåler er ganske enkelt å lage parmesanchips ved at man lager små pannekaker og lar de forbli i den formen når de kommer ut av ovnen
Grunnen til det er at den ble utrolig god og den tok ikke lange stunden å lage. Oppskrift (4 porsjoner)Jeg brukte lange pastaspiraler 1 porsjon Pestosaus, min gode oppskrift trykk HER4 stk Kyllingbryst6 stk Cherrytomat3 dl Fløte400 gram Tørr pasta (vekt før du koker) Salt og pepper Step 1Brun kyllingfilet i en stekepanne og etterstek kyllingen i oven. Ta kyllingen ut ved 65 grader og la den hvile på benkenStep 2Kok pastaen i vann med 1 ss saltStep 3 Kok opp fløten og la den koke i ca 2 minutter på middelsvarme. Du skal koke ned fløten for å få en mer kremete / tykkere sausStep 4Tilsett pestoen i den nedkokte fløten og smak til med salt og pepperStep 5Når pastaen er ferdig kokt, siles vannet bort og bland pastaen i sausenStep 6Fordel pastaen i skåler og legg på kyllingbrystene og cherrytomatLegg gjerne over litt pesto ogparmesanchips Oppskrift for pamesanchips trykk HEROppskrift på Focacciabrød med parmesanost trykk HER 4 porsjoner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.