Den riskremen med kunstige tilsetninger og kjedelige røde saften. Det er også enkelt å sette en frisk god smak på dette uten nevneverdig mye ekstra arbeid
Slik blir riskremen enda bedre – Ris a la mande Rød sausKok opp jordbær, vann og melis. La det koke et par minutter, avkjøl og kjør i food processor eller med stavmikser til en glatt saus
På flatbygda i Hedmark er det mange, som spiser risengrynsgrøt med sukker, kanel og meierismør til formiddagsmat på juleaften og restene blir brukt i desserten
Vi har selvsagt mandel i både lille julaften, og i riskremen selveste julaften. Pisk fløten til myke topper, helst for hånd sammen med sukker og vaniljesukker
Denne er laget av geisha grøtris som er kokt på vann og lettmelk (som anvist på pakke). Hva med hjemmelaget riskrem som dessert til neste middagsbesøk, eller kanskje dessert til nyttårsmiddagen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.