Topp det hele med melisglasur, så har du noen fantastiske og saftige sticky buns. Sticky Buns. Kanelboller er så godt, og enda bedre blir de om de stekes sammen i form
Bun Bo Hue er en risnudelsuppe som ligner på Pho nasjonalretten til Vietnam, men forskjellig fra Pho så er Bun Bo Hue sterk og bruker en annen type nudler
Dette er retten jeg har spist ute i Oslo flest ganger de siste årene- bun chà giò. Bun hinter om nudler, og chà giò indikerer at vårruller er involvert
Hi sweet readers, In Norway, we call Norwegian Vanilla Buns “skoleboller” which means “school buns”. I fell in love with these vanilla buns ever since I was a little girl when I would spend the summer at my grandma’s, in the most beautiful city in Norway, the “lovely Bergen”
Jeg fortsetter med veganske retter, og i går testet jeg ut å lage veganske pølser. Jeg valgte å bruke rispapir (sånn du bruker til ferske vårruller) som “skinn” til pølsene, og etter min mening fungerte det veldig bra i tillegg til å være en skikkelig kreativ løsning *klapp på egen skulder*
Dagens fristelse er “pure yumminess”, nemlig ” Caramel Brioche Sticky Buns “. Denne Caramel Brioche Sticky Buns er laget med den deilige oppskriften av det franske brødet- Brioche, som er både luftig og godt
I love these Norwegian Vanilla Buns ( In Norway we call these buns for skoleboller) These are my absolute favorite Buns since childhood , These Buns are baked with the most delicious pastry cream in the middle of each bun, and right after baking I cover the buns with a garland of white glaze and sprinkled with delicious coconut
“Skolebrød” (School buns directly translated) is another very popular Norwegian speciality. Lovely, flat wheat buns with custard, sugar icing and coconut
Now it's no more eating Berliner Buns only once a year. When the buns are golden underneath, turn them over with two forks and fry them until the other side is golden as well
DIRECTIONS. Preheat oven to 400° and line a baking sheet with parchment paper. In a large microwave-safe bowl, melt together mozzarella and cream cheese
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.